BEN JE BEREID OM TE STOPPEN MET ROKEN MBV HYPNOSE?

ONTDEK WAAROM HET MAKKELIJK IS OM TE STOPPEN MET ROKEN 

HYPNOSE is de beste manier om te stoppen met roken

‘Ik kwam om te stoppen met roken en dacht dat het moeilijk zou worden, maar het tegendeel bleek waar. Ik ben heel makkelijk gestopt met roken en denk er helemaal niet meer aan’ -Rob (ex-cliënt)

Uit alle onderzoeken is duidelijk naar voren gekomen dat het slagingspercentage van stoppen met roken het allerhoogst is met behulp van hypnose (95%). Daar waar alle andere methodes slecht scoren (ook de therapie via de huisarts), scoort stoppen onder hypnose ruimschoots als beste methode.

Stoppen met roken is makkelijk! / HYPNOSE

Wil jij ook stoppen?          BEL NU 06-41346479

of mail naar :   info@hypnosecentrummidden-nederland.nl

Roken is geen verslaving maar een gewoonte die zonder hulp moeilijk te doorbreken is omdat deze volledig automatisch geprogrammeerd is in de hersenen. Daarom lukt het slechts weinig mensen om op basis van alleen wilskracht te stoppen met roken.
Stoppen met roken op wilskracht (5%) kost enorm veel energie en is een gevecht tegen jezelf en je zenuwstelsel (95%) omdat je automatische piloot ‘zegt’ dat je moet roken. Om moeiteloos te kunnen stoppen met roken moeten de hersenen (je onderbewustzijn), die het roken in stand houden, opnieuw geprogrammeerd worden.

Stoppen met roken is makkelijk! / HYPNOSE

Wil jij ook stoppen?          BEL NU 06-41346479

of mail naar :   info@hypnosecentrummidden-nederland.nl