Hans Roovers

Hans Roovers

Als topsporter doe je alles om beter te worden. Dus toen ik na jaren van topsport in contact kwam met Hypnotherapie / NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) was mijn interesse serieus gewekt.  Ik had nog nooit zoiets krachtigs ervaren. De resultaten waren direct merkbaar.

Vanaf mijn 16e train en coach ik mensen in de wereld van de vechtsport en krachtsport. In 1984 begon het met mijn diploma sportmassage. Via de sport kwam ik in contact met diverse methodes om mijn prestaties te verbeteren. De sportpsycholoog (diversen), later een opleiding gevolgd voor lesgeven in progressieve relaxatie en  Autogene Training, gevolgd door een opleiding tot Avatar. Vanaf 1995 kwamen daar workshops Hypnose, Hypnotherapie en NLP bij. Later de officiële opleidingen en het werkterrein werd uitgebreid van alleen de sport naar alle gebieden waar Hypnose werkzaam is.

De opleiding master hypnotherapeut werd met goed gevolg afgelegd met de brede inzetbaarheid van hypnose in alle vormen en richtingen. Al snel volgde de masterclasses in de diverse richtingen zoals PTSS en trauma’s, afvallen, Mesmerisme, stoppen met roken, begeleiding van ondernemers en natuurlijk de sport.

 

Masterclass “The Swan” met de geweldige Bob Burns

Ondertussen ben ik gediplomeerd Master op het gebied van Hypnotherapie, NLP, IEMT, Provocatief coaching, Life coaching, Quantum hypnose, Sporthypnose, Hypnotische maagband, Mesmerisme en sportmassage.

Op dit moment ben ik werkzaam als master hypnotherapeut en als High-Performance Coach om mensen hun doelen te laten bereiken