Hypnosecentrum Midden Nederland

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

Wat Is De Hypnotische Maagband?

Hypnose maagband hypnotische maagverkleining virtuele maagband gastric bypass kosten prijs afvallen

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose”, een echt werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Jouw onderbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het deze maagband aan voor waar en zal je dus veel eerder een voldaan gevoel geven!

Een hypnotische maagband werkt voor iedereen.

De resultaten zijn wereldwijd gemeten verbluffend te noemen. Waar bij een fysieke maagband nog 50% van de mensen baat heeft van deze ingreep, is de hypnotische maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Tijdens het traject wordt er tijdens meerdere hypnose sessies niet alleen een maagband geplaatst, die er voor zorg draagt dat er eerder een voldaan gevoel optreedt, maar wordt er ook aandacht besteedt aan eventuele belemmerende emoties en gewoontes. Dit alles zorgt er voor dat dit hypnotische maagband-programma alle soorten problemen opvangt voor jou en zorgt voor goede, blijvende resultaten. Stel jezelf eens voor hoe jij er uitziet op jouw ideale gewicht.

In de hypnose sessies worden de maagband en nieuwe gewoontes geïnstalleerd, die je verder helpen om op een gemakkelijke manier het overtollige gewicht te verliezen.

Het mooie is, is dat tijdens de installatie je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest maar je krijgt juist veel meer controle. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat is precies wat je wilt. Hoe goed zou jij je voelen als jij al jouw overtollige gewicht kwijt zou zijn?

Wat is de oorzaak?  Er is altijd ergens een oorzaak te vinden voor het gewicht wat je nu hebt, alleen is die oorzaak vaak onbewust. Ergens is er iets gebeurd en dat is een onbewust automatisch programma geworden. Daar kan je bewust niet zoveel aan doen en daarom lukt een dieet ook amper. Het onbewuste programma zorgt er namelijk voor dat je nog steeds daar op dat gewicht moet blijven. In hypnose sporen we die oorzaak op en transformeren we die zodat het je gaat helpen om af te vallen. Je hoeft bewust niet te weten waar het vandaan komt, in hypnose komen we daar wel achter. Mochten de emoties die hier zorg voor hebben gedragen nog steeds actief zijn, dan komen die vanzelf naar boven, zodat ze opgelost kunnen worden.

In de hypnose sessies worden de suggesties versterkt en uitgewerkt en eventuele voorkomende problemen opgelost. Dit kan uiteen lopen van het opruimen van belemmerende emoties, het versterken van de suggesties, het vergroten van de motivatie, het aantrekken van de maagband, of wat er ook maar nodig is.


WAT IS HET VOORDEEL VAN DE HYPNOTISCHE MAAGBAND?


Dit programma lost alle belemmeringen op die ervoor zorgen dat je overgewicht krijgt of hebt. Door de maagband krijg je veel eerder het signaal dat je voldaan bent en dus eerder kunt stoppen met eten. Door de ingebrachte suggesties zal je ook eerder stoppen in verband met dit voldane gevoel. Het lost onder andere het probleem op van de zogenaamde emotie-eter, die door een emotie uit het verleden dit gevoel probeert ‘weg te eten’. Ook lost het het probleem op van de gewoonte-eter, die vanwege aangeleerde gewoontes uit het verleden meer eet dan nodig is voor zijn lichaam. Verder lost het ook het probleem op van de onbewuste-eter die zonder na te denken zijn lichaam volpropt met meer voedsel dan goed is voor zijn lichaam. Verder heb je geen last van een narcose, geen littekens, geen herstelperiode en de maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet.
Je slankt even goed, of nog beter af, omdat…

WE MET DE HYPNOTISHE MAAGBAND OOK DE OORZAKEN AANPAKKEN


Dus ben je er klaar voor om het overtollige gewicht te laten gaan?”

Hypnose maagband hypnotische maagverkleining virtuele maagband gastric bypass kosten prijs afvallen

Testimonial van Ina Vergunst-Bekebrede.
Na diverse afslank pogingen met wisselend succes kwam ik via mijn man bij één van zijn karate vrienden Hans Roovers terecht. Daar de aanpak van Hans met “hypnose” te maken heeft, hield dit mij in de eerste instantie tegen, dit voor mij grijze gebied maakte mij onzeker. Tijdens een telefoongesprek met Hans trok hij mij door zijn goede uitleg over de streep en de eerste afspraak volgde snel. Tijdens deze afspraak waren mijn twijfels verdwenen en kreeg ik de… hypnotische maagband geplaatst. Daarna volgde nog twee sessies die prettig en leerzaam waren, waarin o.a. mijn ideeën en omgang met eten werden gewijzigd. Het afvallen gaat heel goed en het kost me totaal geen moeite, eten wat je wilt drie maaltijden per dag, wel kleinere porties maar dat is voldoende, ik heb ook totaal geen behoefte aan tussendoortjes. Inmiddels 10 weken verder en 16 kilo lichter ben ik nu op de helft van wat ik uiteindelijk wil bereiken. Ben blij met deze methode en weet dat ik ook geen probleem zal hebben met het op gewicht blijven, door de hypnose is mijn levensstijl compleet veranderd! Hans tot zover geweldig bedankt voor je hulp en steun.

Ina Vergunst Bekebrede

Update:

Alweer iets meer dan 25 kilo het gaat echt super! Voel me fantastisch en het gaat helemaal van zelf zonder moeite.

Hypnose maagband hypnotische maagverkleining virtuele maagring gastric bypass kosten prijs afvallen

Testimonial van Manon Blaauw.

Dankzij Hans Roovers en zijn Hypnosecentrum Midden-Nederland, ben ik inmiddels 10 kilo afgevallen…. Super blij met het resultaat en een echte aanrader. Hans, super bedankt voor je steun en hulp hierbij. Op naar de volgende 10 kilo

Manon Blaauw