Hypnosecentrum Midden Nederland

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

ANGST en FOBIE / HYPNOSEEen angst (of fobie) is heel natuurlijk. Er zijn heel veel verschillende soorten angsten. En waarschijnlijk heeft iedereen wel eens bepaalde angsten (of gehad). Niet elke angst is even sterk en de ene is meer storend dan de andere. Maar angsten en fobieen zijn goed op te lossen.Hoe zou het zijn als je je angst of fobie niet meer


had en al een hele tijd niet meer had?


Hoe zou je jezelf dan voelen?Jouw fobie voelt wel heel heftig; maar de oplossing is relatief eenvoudig!
Er zijn écht geen langlopende therapieën, anti-depressiva of heftige confrontaties nodig om van je fobie af te komen.Er zijn vele mogelijkheden om angsten en fobieen weg te nemen:  1. NLP   De manier waarop je de fobiebeelden in je hoofd weergeeft, bepaalt de heftigheid van je fobische reactie. Door die beelden te veranderen, ga je ze dus heel anders beleven.
  2. EVT     Dit is een heel effectieve en directe manier om emoties los te laten. Je koppelt de emotie los van de ervaring of de situatie waarin de fobie of angst speelde. Hij is definitief weg.
  3. Time Line Therapy     Op een veilige afstand boven je tijdlijn ga je de beleving van de eerste gebeurtenis die tot de fobie geleid heeft veranderen. Door niet de angst, maar een positieve leerervaringen mee te nemen, zul je heel anders op situaties reageren.
  4. Hypnose / Hypnotherapie   In diepe trance (hypnose) ga je effectievere manieren vinden om op situaties te reageren. Een angst is vaak aangeleerd gedrag, dat je in trance vervangt door effectiever gedrag. We gebruiken hypnose om je nieuwe gedrag stevig te verankeren.
  5. EMDR   Dit wordt bij fobieën toegepast, waar een traumatische gebeurtenis aan ten grondslag ligt. De heftige emotie wordt op een heel natuurlijke manier verwerkt, die vergelijkbaar is met hoe je dingen verwerkt in je REM-slaap.
  6. IEMT Dit is een geavanceerdere vorm dan EMDR met meer mogelijkheden en nog doeltreffender. Dit is de perfecte manier om trauma's en PTSS te verzachten en/of op te lossenHet gaat erom dat we de angst wissen en echt compleet wegnemen, alsof het er nooit is geweest. Dat klinkt wonderlijk en zo voelt het waarschijnlijk ook. Na een aantal sessies ben jij bevrijd van je angst en maak gewoon een afspraak, dan zie ik jou snel.