Hypnosecentrum Midden Nederland

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

HYPNOSE EN AFVALLEN


Afvallen is voor veel mensen een probleem. Het iets niet mogen eten en het vele diëten werkt voor veel mensen niet en dat is logisch. Alles wat je niet mag wordt opeens een stuk aantrekkelijker en het is allang bewezen dat diëten niet werkt. Tenminste als je het niet blijft doen. Als je het dieet je hele leven volgt word je niet dik. Het feit wil dat de meeste mensen na bepaalde tijd afhaken en dan snel weer op hun oude gewicht, of zwaarder nog, terug zijn.


Overgewicht; met hypnose kan afslanken veel eenvoudiger zonder lijnen.


Bij afvallen is het namelijk belangrijk dat je onderbewustzijn juist ‘geprogrammeerd’ is. Je wordt niet zomaar dik (of je moet een fysieke aandoening hebben). Als je kijkt naar te dikke mensen dan bewegen ze vaak te weinig en/of eten teveel. Ieder pondje gaat door het mondje. Lekkere dingen als: Pizza’s, worsten, hamburgers, patat en taarten. En wat dacht je van frisdrank en limonade of snoep. Dat zet lekker aan en het erge daarvan is, dat je jezelf moet trainen om dat allemaal lekker te vinden. Van nature vind je hele andere dingen lekker. Dingen waar je energie van krijgt, zoals groente en fruit. Misschien is je onderbewustzijn nu geprogrammeerd om geen groentes en fruit (meer) te eten en vindt je het heerlijk om vet en zoet te eten. Wanneer je dit nu moet gaan afleren en alles op wilskracht wil gaan doen, dan ga je een gevecht aan met jezelf. Als je bedenkt dat jouw onderbewustzijn meer dan 95% van jouw gedrag bepaalt en jij met wilskracht (minder dan 5%) dat wilt verslaan, dan weet je dat dat niet gaat lukken. Het kan echter veel eenvoudiger.


AFVALLEN MET HYPNOSE

Hypnose maagband hypnotische maagverkleining virtuele maagband gastric bypass kosten prijs afvallen

Het is goed om een onderscheid te maken in de verschillen die er tussen mensen zijn wanneer ze gaan afvallen. Iedereen die teveel eet, eet om een reden en dat is niet omdat ze honger hebben of ze zichzelf dik willen maken. Je kunt de eters onderscheiden in 3 categorieën. Deze zijn:


  1. De Emotionele eter

  2. De Gewoonte eter

  3. De Onbewuste eter


Afvallen met Hypnose en Hypnotherapie


Hypnose c.q. Hypnotherapie is een van de beste manieren om blijvend af te vallen en op je ideale gewicht te blijven. Het zorgt er namelijk voor dat jij onbewust automatisch die dingen gaat doen om op je ideale gewicht te komen en te blijven. Je hoeft er “bewust” weinig moeite voor te doen en dat is prettig wanneer je weet dat je overbodige kilo’s kwijtraakt zonder jezelf te straffen met diëten. Vaak zijn een paar sessies voldoende om de positieve effecten te zien. Zowel qua gewicht als wanneer je naar jezelf in de spiegel kijkt.


Gun jezelf dat ideale gewicht,


Gewoon omdat jij het waard bent.


Je bent namelijk een waardevol persoon en je verdient het om makkelijk en eenvoudig jouw ideale gewicht terug krijgen en te houden in een gezond lichaam. Je voelt je gezond en actief als je je ideale gewicht hebt. Dit heeft ook effect op je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.


Het nieuwste op het gebied van afvallen en hypnose is de

hypnotische maagband of maagverkleining

Hypnose maagband hypnotische maagverkleining virtuele maagband gastric bypass kosten prijs afvallen

Hypnose hypnotische klok