Hypnose en hypnotherapie

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

Stoppen met roken

hypnose hypnotherapie stoppen met roken

Toepassingen

Er is tegenwoordig steeds meer wetenschappelijk bewijs dat de mentale staat waarin iemand verkeert gecombineerd met de emotionele staat (al dan niet uit het verleden) voor veel onbewuste klachten kan leiden. Hierdoor is hypnose uitermate geschikt om snel blijvend psychische en lichamelijke veranderingen te bereiken en vaak effectiever dan andere geneeswijzen of therapieën. De kracht van hypnose zit hem in die mentale en emotionele staat veranderen en is daardoor enorm sterk. Waarschijnlijk sterker dan u voor mogelijk houdt. In de diepe staat van hypnose worden de meest mooie veranderingen snel en blijvend tot stand gebracht.

Prestatieverbetering

In de sportwereld is het al langer bekend dat de prestaties verhoogd kunnen worden door gebruik te maken van hypnose. Waar dit vroeger alleen technieken uit de hypnotherapie waren, zijn deze nu gecombineerd met alle inzichten en strategieën uit de high performance wetenschappen en vormen een compleet programma voor prestaties leveren. Deze technieken en strategieën zijn echter niet langer alleen toegankelijk voor de topsport, maar worden nu toegepast bij een ieder die prestaties wil verhogen, van ondernemer, artiest tot student.

Sport en hypnose

hypnose hypnotherapie hypnose en sport

Afvallen met hypnose

hypnose hypnotherapie afvallen met hypnose bij overgewicht

Hypnose en gewicht

Bij hypnose en gewicht denkt men al snel aan afvallen, maar er zijn meer redenen waarom het gewicht niet op een gezond niveau verkeert. Er zijn ook genoeg mensen met ondergewicht. Of het nu om teveel of te weinig eten gaat, de oorzaak is echter altijd in het onderbewustzijn terug te vinden. Dit zorgt ervoor dat hypnose de juiste aanpak is om de balans te herstellen en om het voor eens en voor altijd op te lossen en zonder moeite op het juiste gewicht te komen en daar te blijven.


Trauma en PTSS

Trauma's en PTSS zijn gevolgen van gebeurtenissen uit het verleden. Deze gebeurtenissen hebben zo'n sterke emotionele lading dat ze keer op keer getriggerd worden. Door iedere keer op onbewust niveau dit weer te ervaren kom je automatisch weer in dezelfde emotie of staat terecht. Dit heb je niet zelf in de hand. Deze gebeurtenissen zijn echter opgeslagen in het onderbewustzijn en kunnen met hypnotherapie zodanig bewerkt worden dat de emoties loskomen van de situatie. Hierdoor ontstaat een nieuwe situatie die meer rust geeft.


Angst, fobie en hypnose

hypnose hypnotherapie angst en fobie en hypnose

Allergie en hypnose

hypnose hypnotherapie allergie en hypnose

Nachtrust

Iedereen heeft behoefte aan voldoende, gezonde slaap. Echter talloze zaken als o.a.

(werk)stress, jaloezie, financiële zorgen, relatieproblemen, een geliefde verliezen, schuldgevoelens en nog veel meer

kunnen vaak leiden tot een chronisch gebrek aan slaap. Veel mensen liggen in bed te piekeren over hun problemen en laten deze negatieve gedachten niet los. Daardoor kunnen ze de slaap niet vatten. Met als gevolg: niet uitgerust zijn, humeurig zijn en snel prikkelbaar. Daardoor bouwen ze gedurende de dag nog meer stress op.

Hypnose kan worden toegepast om al deze klachten te behandelen, en daarmee dus ook de slapeloosheid.

Eigenwaarde

Veel mensen hebben last van een lage eigenwaarde en/of een slecht zelfbeeld. Ze cijferen zichzelf meestal weg, voelen zich klein of vinden zichzelf niet belangrijk genoeg. Voel jezelf weer waardevol en vrij met hypnose.

Stress en burn-out

De directe gevolgen van stress, overspannen zijn en burn-out zijn snel aan te pakken met hypnose evenals jouw reacties op de stress-factoren. Blijf hier dus niet mee rondlopen, maar neem zo snel mogelijk contact op zodat je snel weer in je kracht staat.

Pijn en hypnose

hypnose hypnotherapie pijn en hypnose

Meerdere toepassingen

Mocht je interesse of vragen hebben, neem dan via onderstaand formulier of telefoonnummer vrijblijvend contact met ons op, zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden of direct een afspraak maken.

Jouw vraag er niet tussen?

Mocht jouw vraag of probleem er onverhoopt niet tussen staan, neem dan ook gerust even contact met ons op, daar we niet alles kunnen noemen en de kans groot is dat we je zeker kunnen helpen met jouw probleem


Hypnose hypnotische klok

Stel hier uw vraag