Hypnose en hypnotherapie

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

STOPPEN MET ROKEN

Roken: Je kunt wel stellen dat het één van de meest schadelijke gewoontes is die je kan hebben. Toch zijn er nog talloze rokers. Iedereen is tegenwoordig wel op de hoogte van de schadelijke gevolgen van roken, dus er moet wel iets meer aan de hand zijn dan zomaar eventjes stoppen.

hypnose hypnotherapie stoppen met roken

Miljardenindustrie

Zonder hulp is stoppen met roken nog niet zo makkelijk. Dit blijkt ook wel uit de miljardenindustrie die er rond het stoppen met roken ontstaan is. Nicotinepleisters, e-sigaretten, medicatie en noem maar op, beloven je allemaal te helpen met een gewoonte waar je zelf niet meer mee kunt stoppen. De kans van slagen met deze middelen is echter gering.

Een aangeleerde gewoonte

Er is echter een reden dat het stoppen met roken op pure wilskracht je bijna niet lukt. Roken is in de meeste gevallen een diep ingesleten gedrag geworden. Hierdoor overheerst de behoefte of drang naar de sigaret, omdat roken in het onderbewustzijn is gekoppeld aan een bepaald prettig gevoel. Het heeft in de loop der jaren simpelweg een functie gekregen. Denk aan ontspannenheid, rustpunt, gemak, genot, beloning, gezelligheid, prettig tijdverdrijf, tot jezelf komen, je middels een ‘rookgordijn’ even kunnen afsluiten van de buitenwereld etc.. Sommige mensen ervaren het zelfs als hun steun en toeverlaat of het is een fijne uitlaatklep geworden. Hierdoor is deze gewoonte, puur op wilskracht, hoogstens kortstondig te weerstaan. Roken is echter geen verslaving, maar een aangeleerde gewoonte die zonder de juiste hulp ook moeilijk te doorbreken is omdat deze volledig automatisch geprogrammeerd is in de hersenen. Daarom lukt het slechts weinig mensen om op basis van alleen wilskracht te stoppen met roken.

Stoppen met roken op wilskracht kost dus enorm veel energie en is een gevecht tegen je eigen onderbewustzijn omdat je automatische piloot ‘zegt’ dat je moet roken. Om moeiteloos te kunnen stoppen met roken moet je onderbewustzijn, die het roken in stand houdt, opnieuw geprogrammeerd worden. Dit is nu precies waar de veranderingen in hypnose plaatsvinden.

HYPNOSE is de beste manier om te stoppen met roken.

hypnose hypnotherapie stoppen met roken nee zeggen

Uit alle onderzoeken is duidelijk naar voren gekomen dat het slagingspercentage van stoppen met roken het allerhoogst is met behulp van hypnose (95%). Daar waar alle andere methodes slecht scoren (ook de therapie via de huisarts), scoort stoppen onder hypnose ruimschoots als beste methode.

Stoppen met roken mbv hypnose of hypnotherapie is niet alleen mogelijk, het is zelfs gemakkelijk. Na een enkele sessie stopt al 60% met roken en de tweede sessie is voldoende om meer dan 95% vd mensen voorgoed van deze schadelijke gewoonte te verlossen. Dus waar wacht je nog op als je wilt stoppen? Neem vandaag nog contact met ons op via telefoon of email. We voorzien je geheel vrijblijvend van alle informatie die je (nog) nodig hebt en plannen desgewenst direct je afspraak in.


Stoppen met roken is makkelijk! / HYPNOSE

Wil jij ook stoppen?

Bel 0641346479 of mail hieronder voor verdere info of een afspraak


hypnose hypnotherapie hypnotische klok

Stel hier uw vraag