Hypnose en hypnotherapie

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose


Wat is de hypnotische maagband?

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose”, een echt werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Deze zorgt ervoor dat je dus veel eerder een voldaan gevoel krijgt en stopt met eten!

Een hypnotische maagband werkt voor iedereen.

De resultaten zijn wereldwijd gemeten verbluffend te noemen. Waar bij een fysieke maagband nog 50% van de mensen baat heeft van deze ingreep, is de hypnotische maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Sheila Granger

Sheila Granger ontwikkelde het concept van een virtuele maagband voor gewichtsverlies met gebruik van hypnose. Het kreeg een wereldwijde positieve aandacht in de media.

Zowel locale als nationale media raakten erg geïnteresseerd in de resultaten.

Zo zijn er al verschillende artikelen verschenen in verschillende kranten en tijdschriften


Hans Roovers en Sheila Granger tijdens de eerste opleiding die zij gaf buiten de UKVirtuele maagband

Bij een virtuele maagband om af te vallen is er geen sprake van een ingreep in een operatiezaal. Het plaatsen van een virtuele maagband gebeurt tijdens een hypnosesessie, uitgevoerd door een hypnotherapeut. In de hypnotische staat programmeert de hypnotherapeut je onderbewustzijn zodanig dat je al bij een kleine hoeveelheid eten een voldaan gevoel krijgt. Je zal dan automatisch minder gaan eten en afvallen, wat precies het effect is dat je ook met een fysieke maagband bereikt.

Tijdens het traject wordt er in meerdere hypnose sessies niet alleen een maagband geplaatst, die er voor zorgt dat er eerder een voldaan gevoel optreedt, maar wordt er ook aandacht besteedt aan de belemmerende emoties en gewoontes.

Dit alles zorgt er voor dat dit hypnotische maagband-programma alle soorten problemen opvangt die met overgewicht te maken hebben en zorgt voor goede, blijvende resultaten. Stel jezelf maar eens voor hoe jij er uitziet op jouw ideale gewicht en zo blijft.

De voordelen van de hypnotische maagband

In dit programma lossen we dus alle belemmeringen op die ervoor zorgen dat je overgewicht krijgt of hebt. Door de maagband krijg je veel eerder het signaal dat je voldaan bent en dus eerder kunt stoppen met eten. En ook door de ingebrachte suggesties zal je eerder stoppen in verband met dit voldane gevoel.

Het pakt onder andere het probleem aan van de zogenaamde emotie-eter, die door een emotie uit het verleden dit gevoel probeert ‘weg te eten’.

Het pakt het probleem aan van de gewoonte-eter, die vanwege aangeleerde gewoontes uit het verleden meer eet dan nodig is voor zijn lichaam.

En ook pakt het het probleem aan van de onbewuste-eter die zonder na te denken zijn lichaam volpropt met meer voedsel dan goed is voor zijn lichaam.

Dit alles zonder last van een narcose, littekens of een herstelperiode en de maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet.


Dus ben je er klaar voor om het overtollige gewicht te laten gaan?

Bel 0641346479 of mail hieronder voor verdere info of een afspraak


Afvallen en hypnose virtuele maagband

Testimonial

van Ina Vergunst-Bekebrede.
Na diverse afslank pogingen met wisselend succes kwam ik via mijn man bij één van zijn karate vrienden Hans Roovers terecht. Daar de aanpak van Hans met “hypnose” te maken heeft, hield dit mij in de eerste instantie tegen, dit voor mij grijze gebied maakte mij onzeker. Tijdens een telefoongesprek met Hans trok hij mij door zijn goede uitleg over de streep en de eerste afspraak volgde snel. Tijdens deze afspraak waren mijn twijfels verdwenen en kreeg ik de… hypnotische maagband geplaatst. Daarna volgde nog twee sessies die prettig en leerzaam waren, waarin o.a. mijn ideeën en omgang met eten werden gewijzigd. Het afvallen gaat heel goed en het kost me totaal geen moeite, eten wat je wilt drie maaltijden per dag, wel kleinere porties maar dat is voldoende, ik heb ook totaal geen behoefte aan tussendoortjes. Inmiddels 10 weken verder en 16 kilo lichter ben ik nu op de helft van wat ik uiteindelijk wil bereiken. Ben blij met deze methode en weet dat ik ook geen probleem zal hebben met het op gewicht blijven, door de hypnose is mijn levensstijl compleet veranderd! Hans tot zover geweldig bedankt voor je hulp en steun.

Ina Vergunst Bekebrede

Update:

Alweer iets meer dan 25 kilo het gaat echt super! Voel me fantastisch en het gaat helemaal van zelf zonder moeite.


Testimonial

van Manon Blaauw.

Dankzij Hans Roovers en zijn Hypnosecentrum Midden-Nederland, ben ik inmiddels 10 kilo afgevallen…. Super blij met het resultaat en een echte aanrader. Hans, super bedankt voor je steun en hulp hierbij. Op naar de volgende 10 kilo

Manon Blaauw

Hypnose hypnotische klok

Stel hier uw vraag