Hypnose en hypnotherapie

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

stoppen met roken

Stoppen met roken


Met de moderne verboden om te roken in alle openbare gebouwen en nu zelfs ook verboden in aparte rookruimtes wordt het sociaal gezien steeds moeilijker om nog gauw ergens een sigaretje op te steken.

De prijzen gaan steeds verder omhoog, om het de rokers zo lastig mogelijk te maken (en de staatskas te spekken ;-)). Bij het roken van één pakje per dag ben je al gauw € 216,- per maand kwijt aan sigaretten.


Hierdoor zijn er steeds meer mensen die eigenlijk wel zouden willen stoppen met roken, maar het idee hebben dat dit erg zwaar is en dat het hen toch niet gaat lukken.


Voor al deze mensen hebben we:

Stoppen met roken door gebruik van hypnotherapie

Deze vorm van stoppen heeft het hoogste slagingspercentage van alle methodes om te stoppen. Met een succesrate boven de 90% staat deze ver bovenaan. Het is niet zwaar en zeker mogelijk voor iedereen. Er is dus ook geen enkele reden om nog te roken als je dat niet langer wil.


Stoppen met roken, waarom zou je eigenlijk?

  • Bijna 50 procent van actieve rokers die overlijdt doet dit als het gevolg van een aandoening die aan het roken gerelateerd is (dus 1 op de 2 rokers)
  • Als roker heb je een levensverwachting die in sommige gevallen een volle 10 jaar korter is dan die van een niet-roker
  • Elk jaar worden vele honderden kinderen in het ziekenhuis opgenomen met aandoeningen die te herleiden zijn tot het rookgedrag van ouders of andere naasten.


De risico’s van roken:

Roken doet de kans op talloze gezondheidsaandoeningen drastisch toenemen. Niet enkel voor jezelf, maar ook voor mensen in je directe omgeving. Hoe goed je ook tracht niet in de buurt van de kinderen te roken, de kans dat kinderen in een huishouden met een roker ernstig ziek worden is vele malen groter dan diezelfde kans voor een kind in een huis vol niet-rokers. Enkele van de meest voorkomende gezondheidsklachten van rokers zijn:

  • Onvruchtbaarheid;
  • Problemen met het tandvlees;
  • Hartklachten en -aandoeningen;
  • Long- en andere kankers, waaronder mondkanker, keelkanker en leukemie.

Daarnaast is het niet ongewoon dat de slechte doorvoer van zuurstof leidt tot seksuele problemen bij zowel mannen als vrouwen.


Dus wacht niet langer en maak een afspraak en kies weer voor jezelf