Hypnose en hypnotherapie

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

Allergie:

Allergie heeft een sterk negatief effect op de kwaliteit van leven. Bekende klachten bij een allergie zijn onder andere een verstopte neus of juist een loopneus en jeukende rode ogen. Aanhoudende allergieklachten kunnen een zware tol eisen. Ze kunnen je nachtrust verstoren, zodat je overdag vaker vermoeid bent. Het is ook mogelijk dat deze klachten concentratieproblemen veroorzaken en ervoor zorgen dat je minder goed beslissingen kunt nemen en dingen kunt onthouden. Daarnaast kunnen ze je stemming beïnvloeden en kun je je geïrriteerd voelen.


Hooikoortsradar informeert over hooikoorts en pollenverwachtingen:

Veel mensen worden blij wanneer het warmer wordt, de zon gaat schijnen en de bomen en bloemen in bloei staan. Maar voor anderen is dit juist een tijd van niezen, snotteren en tranende ogen. HOOIKOORTS!!!

hypnose hypnotherapie en allergie

Wat is allergie

Je immuunsysteem, oftewel de manier waarop je lichaam zich beschermt tegen ziekmakers zoals bacteriën, is heel goed en nauwkeurig georganiseerd. Als het immuun-systeem niet goed genoeg werkt, word je ziek. Bij sommige mensen werkt het immuunsysteem juist te goed; dan valt het het eigen lichaam aan of komt het systeem in actie bij relatief onschuldige lichaamsvreemde stoffen zoals pollen of huisstofmijt, (allergenen), die op zich helemaal niet schadelijk hoeven te zijn. Dit kan verschillende gevolgen hebben, van reuma en andere chronische ontstekingen tot astma, eczeem en allergieën. Hoewel dit allemaal andere aandoeningen zijn, ligt de oorzaak van deze ziekten in feite bij het immuunsysteem dat op de een of andere manier niet goed werkt. (bron: UMC Utrecht)


De klachten (loopneus, tranende ogen, jeuk, benauwdheid, diarree) zijn niet afkomstig van het allergeen zelf, maar van de reactie van het immuunsysteem op het allergeen. Hooikoorts is een bekend voorbeeld. (bron: WIKIPEDIA)


Met andere woorden: JOUW immuumsysteem DOET de allergische reaktie!!Hypnose / Hypnotherapie en Allergie


Met behulp van hypnose zijn we in staat het onderbewustzijn opnieuw te programmeren en er voor te zorgen dat jouw immuumsysteem die vergissing niet meer maakt


Dus ben je klaar met alle klachten, neussprays, tabletten en behandelingen maak dan snel hieronder een afspraak of bel 06 41346479.

Dan kun je snel weer het hele seizoen vrij ademhalen.Stel hier uw vraag