Hypnose en hypnotherapie

Snelle blijvende veranderingen met behulp van hypnose

HYPNOSE EN AFVALLEN

Afvallen is voor veel mensen een probleem. Het iets niet mogen eten en het vele diëten werkt voor veel mensen niet en dat is logisch. Alles wat je niet mag wordt opeens een stuk aantrekkelijker en het is allang bewezen dat diëten niet werkt. Tenminste als je het niet blijft doen. Als je het dieet je hele leven volgt word je niet dik. Het feit wil dat de meeste mensen na bepaalde tijd afhaken en dan snel weer op hun oude gewicht, of zwaarder nog, terug zijn.Afvallen en hypnose

afvallen en hypnose

Overgewicht en hypnose

afslanken kan veel eenvoudiger zonder lijnen

Bij afvallen is het namelijk belangrijk dat je onderbewustzijn juist ‘geprogrammeerd’ wordt. Je wordt nl. niet zomaar dik (of je moet een fysieke aandoening hebben). Als je kijkt naar te dikke mensen dan bewegen ze vaak te weinig en/of eten teveel. Ieder pondje gaat door het mondje.

hypnose hypnotherapie afvallen gezond eten Lekkere dingen als: Pizza’s, worsten, hamburgers, patat en taarten. En wat dacht je van frisdrank en limonade of snoep. Dat zet lekker aan en het erge daarvan is, dat je jezelf moet trainen om dat allemaal lekker te vinden. Van nature vind je hele andere dingen lekker. Dingen waar je energie van krijgt, zoals groente en fruit. Misschien is je onderbewustzijn nu geprogrammeerd om geen groentes en fruit (meer) te eten en vindt je het heerlijk om vet en zoet te eten. Wanneer je dit nu moet gaan afleren en alles op wilskracht wil gaan doen, dan ga je een gevecht aan met jezelf. Als je bedenkt dat jouw onderbewustzijn meer dan 95% van jouw gedrag bepaalt en jij met wilskracht (minder dan 5%) dat wilt verslaan, dan weet je dat dat niet gaat lukken. Het kan echter veel eenvoudiger.

verschillende soorten eters

Het is goed om vooraf een onderscheid te maken in de verschillen die er zijn tussen mensen wanneer ze gaan afvallen. Iedereen die teveel eet, eet om een reden en dat is niet altijd omdat ze honger hebben en zeker niet om zichzelf dik te maken. Je kunt de eters onderverdelen in 3 categorieën. Nl.afvallen en hypnose1. De emotionele eter

De emotionele eter eet om een emotie niet te hoeven voelen. Eten moet je doen omdat je honger hebt en niet omdat je jezelf gefrustreerd of boos voelt, verdrietig bent of troost zoekt. Vaak spelen deze emoties op een onbewust niveau en weet je niet eens de reden waarom dit gebeurd.

Lees verder.....

2. De gewoonte eter

Wanneer je opgroeit met het idee dat eten een beloning is, dat je altijd je bord leeg moet eten of er gebrek is aan eten, ben je geconditioneerd om alles op te eten.

Lees verder...

3. De onbewuste eter

Herken je dit? Je zit lekker op de bank tv te kijken en voordat je het weet is er een zak chips weg, nootjes zijn verdwenen en de kaas is op. Onbewust heb je alles naar binnen gewerkt en je had het niet eens door.

Lees verder...

De hypnotische maagband:

Het complete programma om af te vallen

(ook wel Virtuele maagband genoemd)

hypnose hypnotherapie afvallen de hypnotische maagband

Het plaatsen van een ‘virtuele maagband’ onder hypnose komt meer en meer in de belangstelling.

Hypnose hypnotherapie hypnotische klok